Sommarlov för våra banor – men inskjutningsbanan är fortfarande öppen för medlemmar.!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersbergs Jaktskytteklubb
Fotboll

Information

Observera att inskjutningsbanan kan vara bokad vissa dagar/tider, se "Kalender Inskjutning" (nås genom länken i fältet uppe till vänster) för aktuellt bokningsläge.

Skjutning är inte tillåten när kulfånget är fruset.
Att kulfånget inte är fruset skall alltid testas vintertid direkt före varje skjuttillfälle, genom att skytten/skjutledaren kontrollerar att ett armeringsjärn med lätthet kan tryckas in i skjutriktningen 50 cm i kulfånget.
Ett armeringsjärn med 50 cm markerat, förvaras hängande på insidan av väggen i skjutboden på 100 meter. Har inte test utförts eller om armeringsjärnet saknas, får skjutning inte ske.

Respektera skjuttiderna!
Inskjutningsbanan är öppen för medlemmar och får användas
mån-fre 08.00-21.00 samt lör-sön 09.00-18.00.
Utöver dessa tider råder skjutförbud!
Dock har flera personer valt att skjuta ändå, och det får inte ske! Skjuter vi utanför våra tillåtna tider riskerar vi att få kritik från bl.a. kommunen, och det kan i förlängningen leda till inskränkningar i skjuttiderna.

Inskjutningsbanan är ENBART öppen för medlemmar.

Skjutbänkar finns på 25m, 50m, 75m samt en med tak på 100m.

 

Enbart kula får användas.
Ensam skytt är sin egen skjutledare. Är flera skyttar närvarande ska skjutledare utses.
Det är INTE tillåtet att "ockupera" banan, är flera skyttar närvarande turas man om att skjuta. Notera att Syftet med skjutning på Inskjutningsbanan är endast kontroll- och inskjutning av eget vapen och egen ammunition. 
 

Före skjutning ska skytt läsa igenom Skjutbaneinstruktionen, som finns här på hemsidan under fliken "Inskjutningsbanan/Information". Skjutbaneinstruktionen är också uppsatt på väggen inne i 100 m kuren och på respektive skjutbänk på 75, 50 och 25 meter.

Skjuttider:

mån-fre: 8-21
lör-sön: 9-18

Skjutning får EJ ske efter mörkrets inbrott, ej heller med konstgjord belysning.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 25/06 15:46 
Hem, 18/06 22:35 
Hem, 18/06 22:30 
Hem, 18/06 16:12 
Hem, 17/06 10:47 
 
Vill du bli medlem i Rosersbergs Jaktskytteklubb