SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersbergs Jaktskytteklubb
Fotboll

Medlemförmåner & avgifter

Som medlem i Rosersberg erhåller du reducerade serieavgifter, se prislista under rubriken "Serieavgifter". 

Inträdesavgiften är 500 kr (0 kr för kvinnor och juniorer upp till 21 år)
Medlemsavgiften är 550 kr per år. (Storleken på avgifterna gäller för 2024).

 

Betalningar via Sportadmin / Qvickly

Vi började använda Sportadmin Kansliservice fullt ut från 2023– ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.

 

För dig som är medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Qvickly, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell admininstration för oss som förening.

 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Fakturabetalning

*Vid faktura kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

 

Administrationsavgift:

Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift på 39kr – för att vi som förening ska kunna digitalieras och förenkla vår administration.

 

Vad innebär det för föreningen? Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalningssätt än tidigare. Vi frigör många timmar från vår styrelse, våra ledare och värdar som tidigare gått åt att manuellt registrera medlemmar och bocka av betalningar.  Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Qvickly. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill – att utveckla föreningen. Den administrativa avgiften ger oss helt enkelt mer tid.  

 

Vad innebär det för mig som medlem? För dig som är medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns kalender, kallelser, utskick . Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket mycket mer. Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i RJSK och vår verksamhet.

 
Vill du bli medlem i Rosersbergs Jaktskytteklubb