SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersbergs Jaktskytteklubb
Fotboll

Information

Välkomna till Älgbanan på Rosersbergs jaktskytteklubb..

Läs gärna RJSK säkerhetsregler och ordningsregler inför din besök.


Under hösten 2022 har vi öppet endast för klubbmedlemmar på onsdagar och torsdagar 18-21 och för allmännheten samt medlemmar lördagar 9:00-15:00. 

För torsdagars skytte krävs eget vapen och egen ammo samt enbart kontant betalning.
 
Serieavgifter elektronälg 2023:    
  Serie
(12 skott)

Inkl.ammo
6,5x55/308/30-06

Inkl. ammo. & lånevapen

Medlem  20 kr   210/230/230kr   230/260/260kr
Allmänhet  85 kr   275/295/295kr   305/325/325kr
       

 

ENBART helmantlad ammunition är tillåten, ex jaktmatch elektronälg. Ammunitionsbiljetter till serier går att köpa i paviljongen, biljetterna löses in mot ammunition i skjutkuren.

 

Tillvägagångssätt:

Börja med att köpa seriebiljetter i Tallmilan(paviljongen), tag därefter en kölapp i älgkuren och skriv in dig hos skjutledaren. Medan du väntar på din tur, läs igenom reglerna som finns uppsatta på anslagstavlan i älgkuren. När det är din tur tar du ditt vapen, går in i båset som är ledigt och väntar på att skjutledaren ger order. OBS. Ladda ej förrän du fått tillstånd för detta!

Efter du skjutit dina 12 skott ska du göra patron ur och med hjälp av patronlägestolken i båset demonstrera för skjutledaren att lopp och magasin är tomt. 

Vi skjuter på elektronälg med automatisk markering.
Fråga skjutledaren om du är osäker på något.

Innan du åker till banan, läs igenom punkterna under rubriken "Regler" i översta meny.

Har du frågor som du inte finner svar på inom älgbanans webbarea eller på klubbens förstasida, kontakta då oss via denna länk.

 
Vill du bli medlem i Rosersbergs Jaktskytteklubb