SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersbergs Jaktskytteklubb
Fotboll

Information Viltmål-1

Välkomna till Viltmåls & Markmålbana på Rosersbergs jaktskytteklubb. 

 

Läs gärna RJSK säkerhetsregler och ordningsregler inför din besök.

 

Generellt så har vi öppet för medlemmar och allmänhet onsdagar 18-21 och lördagar 9-15 under perioden mitten av april till slutet av september med upphåll under juli. För närmare information hänvisas till banans kalender.


På viltmålsbana 1 skjuter vi skjuter med kaliber 22lr på en älgfigur med samma framförhållning som på 80-metersbanan. Detta ger möjlighet till en mycket god och billig mängdträning för ditt kulskytte.

Fr.o.m. höstsäsongen 2014 är den nya anläggningen med elektronisk självmarkering  i drift. En serie omfattar 25 skott och två skyttar kan skjuta samtidigt och oberoende av varandra. Detta ger banan en hög kapacitet och korta kötider för väntande skyttar. Dessutom kan du från viltmålsbana 1 följa 80-metersbanans serienummer, där väntetiderna kan bli långa, så att du kan skjuta en serie på  "miniälgen" medan du väntar på din tur.

Hagelskytte mot markmål är fr.o.m. vårsäsongen 2019 flyttad till Viltmålsbana 2.  

Vissa lördagar mellan 9-12 erbjuds hagelskytte mot markmål (rävfigur) på Viltmålsbana 2. Se i kalendern för viltmålsbana 2 för datum, tider och övrig information.

 

Serieavgifter Viltmål och Markmål 2024

  Ej Medlem  Medlem  
Viltmål 90 kr  (inklusive 25 skott .22LR samt lånevapen. 25 kr Serieavgift
    25 kr 25 skott .22LR, och lånevapen vid behov
Markmål 90 kr 45 kr  
inklusive 12 skott (blyhagel) och lånevapen  
 
Vill du bli medlem i Rosersbergs Jaktskytteklubb