SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersbergs Jaktskytteklubb
Fotboll

Ny hemsida samt digitalt medlemskort i din mobil
2022-08-29 14:07

I slutet av året så stänger Riksidrottsförbundet ner den webblösning som vi och många andra anslutna föreningar använder. 

RJSK har därför utvecklat en egen webbsida som möter våra krav, och i samband med det så passar vi också på att modernisera vår medlemshantering. 

Under alla år har vi fört ett traditionellt medlemsregister som från början inte innehöll uppgifter om mejladress och mobilnummer. Kallelser till årsmöten och utskick av det fysiska medlemskortet har skett via ”snigelpost” och det kostar stora summor varje i år i form av porto m.m. 

Nu kommer vi istället lansera appen ”SportAdmin”. I den kommer du att hitta ditt digitala medlemskort och mycket annat, till exempel nyheter, kalender, kontaktinformation och inbjudan till årsmöten. 

Digitalt medlemskort i din mobil :

Klubben kommer att mejla ut mer information till medlemmarna med instruktioner om hur appen laddas ner t.ex. när den lanseras senare i år. 

Vid frågor och funderingar kring appen kontakta: medlem@rjsk.se

Vänligen
Thomas Porsaeus
Ordförande för Rosersbergs Jaktskytteklubb

Ladda hem appen här

 

 
Vill du bli medlem i Rosersbergs Jaktskytteklubb