SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersbergs Jaktskytteklubb
Fotboll

RJSK fräschar upp betalningsmetoderna: Nu accepterar vi endast Swish & Betalkort
2024-02-05 14:49

I en framgångsrik satsning för att möta kraven i dagens digitala era och som svar på förfrågan från våra medlemmar har RJSK nu officiellt integrerat betalkort, Swish, samt mobila plånböcker som Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay som sina primära betalningsmetoder. Genom att övergå till en kontantlös förening tar RJSK nu ett ytterligare steg mot en mer praktisk och säker betalningshantering.


Anledningen till denna förändring är att medlemmarna har uttryckt önskemål om fler alternativ, och för att möta dessa behov har RJSK nu möjliggjort användningen av betalkort, Swish samt mobila betalningsmetoder som Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay och andra mobila plånböcker som bekväma och smidiga betalningsalternativ för relaterade aktiviteter inom föreningen. Denna digitala omvandling representerar inte bara en anpassning till den moderna eran utan utgör även ett strategiskt steg för att öka effektiviteten inom föreningen. Att minska beroendet av kontanter skapar en tryggare transaktionsmiljö.

 

RJSK uppmanar sina medlemmar och besökare att uppdatera sina betalningsvanor och dra nytta av de nya, snabba och smidiga betalningsmetoderna, inklusive betalkort, Swish, Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay samt andra mobila plånböcker.

 
Vill du bli medlem i Rosersbergs Jaktskytteklubb